Haz

Öğrencilerimiz Yasemin AKDAĞ hocamızın rehberliğinde Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarından  Mavi Kuş'u İzlediler.

Haz

“2022-1-TR01-KA121-SCH-000066524” OKUL EĞİTİMİ AKREDİTASYON FAALİYETLERİ kapsamında 4. hareketlilik programı ile Slovenya Ljubljanadaki kurslara kursiyer olarak Müdür Yardımcımız Mehmet Taner KOÇ katılım sağladı.

Erasmus Okul Akreditesyon programının İl Müdürlüğümüzün hassas ve adil uygulaması ile Erasmus Projeleri yapma ve bu projeleri kabul ettirebilmede yeterliliği olmayan okullara imkan sağlaması açısından çok kıymetli bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Gerek ilk yurtdışı tecrübesi kazandırması açısından gerekse ufuk ve vizyon vermesi açısından istifade ettiğim faydalı bir faaliyet idi.  Ülkemizin ve Konyam'ızın özelde Selçuklu ilçemizin eğitim-öğretim fiziki mekan ve materyal açısından çağın standartlarında olduğunu mutlulukla gözlemlemdim. Bakanlığımızın online hizmet içi eğitim portallarının yeterliğinin gayet iyi olduğunu fark ettim. Ufuk açıcı ,vizyon kazandırıcı ve özgüven veren bu tür faaliyetlerin devamını teşekkürle bekliyorum, üzerime düşen katkıyı sağlamaya hazırım. Mehmet Taner KOÇ

Haz

Selçuklu Belediyemiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinesi ile düzenlenen "Okullar Sıfır Atık İçiin Yarışıyor" Yarışmasında okulumuz 3. oldu. Prjoyi başlangıcından sonuna kadar üstün gayretle takip eden öğrenci-öğretmen ve idarecilerimizi tebrik ederiz.

Haz

ÇEDES kapsamında yüzyılın afetinden etkilenen Malatya'ya gönüllü olarak giderek eğitim faaliyetlerine katılan  Halil İbrahim Efe hocamız bakanlığımız tarafından ödüllendirildi, hocamıza müteşekkiriz.

Haz

Anadolu Mektebi faaliyetleri kapsamında "Vefatının 40. Yılında  Necip Fazılı Anma Programı" icra edildi. İlahiyatçı/Şair-Yazar Osman Özbahçe misafirimiz idi. Hocamıza etkili sunumlarından dolayı müteşekkiriz.

Haz

Selçuklu Belediyesi Kütüphaneleri/606 Okur Yazar Buluşması kapsamında yazar "Ümit Polat"ı okulumuzda ağırladık, kendilerine etkin sunumlarından dolayı teşekkür ederiz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarımızı gerçekleştirdik.

40 İkindi Buluşmaları faaliyetlerimize devam ediyoruz. Mustafa Kutlu-Cengiz Aytmatov sunumlarından dolayı öğrencilerimize müteşekkiriz.

Yotube linkinden sunumlarımızı izleyebilirsiniz.

Okulumuz İngilizce Öğretmenleri Canan Yavuz Baloğlu ve Derya Afşar tarafından organize edilen İngilizce Sunumlar ve Bilgi Yarışması oldukça etkin bir şekilde gerçekleşti. Faaliyetimize katılan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Okulumuzda 9,10,11. sınıf öğrencilerimiz KKS (Kazanım Kavrama Sınavı), 11-12. sınıflarımıza KKS,TYT,AYT deneme sınavları yapılmaktadır. Konya İl MEM KODM tarafından yapılan İzleme Değerlendirme Uygulaması düzenli şekilde yapılmakta olup sınavın gerçekleştirilmesinden sonra en geç bir hafta içinde sınav tahlilleri yapılarak, gerekli düzenleyici faaliyetler gerçekleştirilmektedir. Ayrıca sınav raporları il-ilçe ölçme değerlendirme birimlerine rapor halinde gönderilmektedir.

"Gönüller Bir" Yüzyılın afeti Kahramanmaraş Depremi dayanışma faaliyetlerimizi öğrenci-öğretmen-idareci-okul aile birliği destekleri ile devam ettiriyoruz. Depremzede kardeşlerimizle Geleneksel Vefa İftarımızda buluştuk. Selçuklu İlçe MEM'in aşevine kumanya desteği için 20 bin TL, ÇEDES Projesi kapsamında Antakya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliğine 20 bin TL, İftar programına 34 bin 500 TL, depremzede velilerimize 8 bin TL temizlik malzemesi desteği sağlanmış olup ayrıca depremzede aile-öğrencilerimize nakdi desteklerimiz, İHH Yetim Kumbarası yardımlarımız devam etmektedir.

Sancaktar Medya Akademi 1444 Ramazan İftar Programları linkleri tıklayarak izleyebilirsiniz

Sancaktar Medya Akademi olarak Ramazan ayı boyunca okulumuz yotube kanalından iftar programları geçen yıl olduğu bu yılda gerçekleştirilmektedir. Kadir Gecesi Özel Programı Yotube Canlı Yayını

Kadir Gecesi tıklayınız https://www.youtube.com/watch?v=72jDP6sJspo

"Teknoloji Bağımlılığı ve Gençliğin Önemi" konulu etkili sunumları ile öğretmen-veli ve öğrecilerimize hitap eden Denizay Diken hocamıza müteşekkiriz. Sunumu video kaydından izleyebilirsimiz.

Semineri izlemek için tıklayınız https://www.youtube.com/watch?v=qhEvGto_utE