Mrt

Okullar Buluşuyor Projemiz kapsamında Mehmet Nuri Küçükköylü İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ettik. Hem okul tanıtımı hem de kardeş okullar secdede buluşuyor sunumlarımızı gerçekleştirdik. Programı icra eden öğrenci-öğretmen- idarecilerimize ve ev sahipliklerinden dolayı Mehmet Nuri Küçükköylü İmam Hatip Ortaokulu idareci öğretmenlerine müteşekkiriz.

Mrt

"Çanakkale Geçilmedi Geçilmeyecek" Çanakkale Şehitlerimizi rahmetle andık. Programa emek veren Fulya Koç hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Yazar Ayşegül Genç ile öykü üzerine söyleşi yapıldı. Faaliyeti düzenleyen Rehberlik Servisimize, Latife Yiğit, Tülay Dolaş, Habibe Mutlu hocalarımıza ve sunumlarından dolayı Ayşegül Genç'e teşekkür ederiz.

Ayşegül Genç Kimdir

Araştırma - İnceleme, Edebi Eserler, Edebiyat kategorilerinde eserler yazmış popüler bir yazardır. Başlıca kitapları alfabetik sırayla; Ceylan Uykusu, Dünyayı Kurtaran Kız, Kuğu Boynu, Metropol Bedevisi, Çile Kırgını, Ölü Serçe Dönemeci olarak sayılabilir.

Mrt

SEDEP Söz Bende Paneli " Sezai Karakoç ve Diriliş Mefkûresi" programına emek verip, etkili bir sunum icra eden öğrencilerimize ve Sehlin Bozaklı hocamıza müteşekkiriz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Programını etkili bir şekilde icra eden kıymetli öğrencilerimize ve Yasemin AKDAĞ hocamıza müteşekkiriz. Rabbim bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın. Video için tıklayınız https://www.youtube.com/watch?v=wcFrFoMXGk0&lc=UgwqIqTUMPmGhzcxbdd4AaABAg

Mrt

"Atabey Gençliği Ecdadın İzinde" İstanbul Gezisini düzenleyen Konya Büyükşehir Belediyemize müteşekkiriz.

Ock

DOGM Kalite Takip Sistemi Çalışmaları planlama toplantıları Selçuklu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mehmet Akpınar başkanlığında Selçuklu'da bulunan tüm İmam Hatip Lisesi/İmam Hatip Ortaokulu idarecilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. KTS faaliyetleri istişare ile seçilerek KTS İlçe Faaliyetleri olarak sisteme işlendi. Ayrıca Din Öğretimi hakkında fikir alışverişlerinin paylaşıldığı verimli bir buluşma gerçekleştirildi.

Ock

DOGM Vakti Kuşanmak Namaz projesi kapsamında okulumuz Sancaktar Sanat Akademisi Kulübü öğrencilerimiz ile Ömer Cemile Güler İmam Hatip Ortaokulunda O'kullar Secdede Buluşuyor/Secde Kardeşliği programımızı gerçekleştirdik. Bize ev sahipliği ve güzel ikramlarda bulunan başta Okul Müdürü Hasan Arslan'a, idareci-öğretmen arkadaşlarımıza, programda emeği geçen herkese müteşekkiriz.

Ock

Milli Savunma Üniversitesi Tanıtım Programı kapsamında Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisimiz öğretmeni Rukiye Latife Yiğit bilgilendirme yaptılar, hocamıza teşekkür ederiz.

Ock

'Bizim Okulumuz' Daha da Güzelleşiyor. Okulumuzun kullanıma kapalı arka bahçesini Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile tanzim ettik. Emeği geçen tüm çalışanlara, veslile/desteklere ve Büyükşehir Belediyemize müteşekkiriz.

Ock

Selçuklu Belediyesi gençlik koordinatörü Hülya Anıl hocamız 'Gençlerle Başbaşa' programı kapsamında misafirimiz oldular. Etkili sunumlarından dolayı hocamıza müteşekkiriz.

Ock

Sancaktar Okuma Akademisi 'Oku O'kulum Oku-yorum' gruplarımız kitap tahlillerini düzenli olarak yapmaya devam ediyorlar.

Ock

Selçuklu Belediyesi Gelişim ve Teknoloji Akademisi kursiyer öğrencilerimiz faaliyetlere etkin katılım sağlamaktadırlar.

Ock

11. Sınıflar Tiyatro Etkinliğimizi düzenleyen Özlem Özparlak Günay ile Rukiye Latife Yiğit hocalarımıza teşekkür ederiz.