Hedef Üniversite 2024 Kariyer Günleri kapsamında Hakim Cemile Şahin Güngör ile Avukat İsmail Üresin Hukuk Fakültesi, Hukuk alanında çalışma sahalarıı ve 28 Şubat Postmodern Darbesinin hukuksuzları üzerine etkili bir sunum gerçekleştirdik. Kıymetli misafirlerimize müteşekkiriz.

Ensar Vakfı Konya Şubesi Başkanı Prof. Dr. Mahmut Yeşil ve Yönetim Kurulu Üyeleri okulumuzu ziyaret ettiler. Din Eğitimi üzerine isatişare toplantısı yapıldı.

Hedef Üniversite 2024 faaliyetleri kapsamında mezunlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Hukuk Fakültesi öğrencimiz Cemile Kübra Akyüz ile Tıp Fakültesi öğrencimiz Sema Sarı öğrencilerimiz ile buluştular. Etkili sunumlarından dolayı müteşekkiriz.

Dr Fatma canan güllü ile meslek seçimi, tıp alanı, terapi süreçleri ile ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Öğrencilerimiz ilgi ile dinleyip verimli bir Seminer olmuştur.

Mehmet Nuri Küçükköylü İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerimize Merve Nur Tezcan hocamızın rehberliğinde yapmış oldukları okul ziyaretleri kapsamında okul tanıtım sunumları yapıldı.

I Am Kind To My Peers ( Akran Nezaketi) Projenin amacı öğrencilerin kibar davranışlar kazanmaları, pozitif psikolojiye sahip olmaları, sosyal ve duygusal öğrenmeler yapabilmeleri, akran zorbalığının farkında olmaları ve iyi karakter gelişimi gösterebilmeleri için farkındalık yaratmaktır. Sevgi Şahin hocamıza, Derya Yarbuğlubaş hocamıza ve Ayşe Kemal İnanç İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Hedef Üniversite 2024 faaliyetleri kapsamında "Sınav Kaygısı ve Baş Etme Yolları" programını gerçekleştiren Rehber Öğretmenimiz Rukiye Latife Yiğit'e ve etkili sunumlarından dolayı Sayın Seher Kümüş'e teşekkür ederiz.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılımızın ilk dönemini başarılı bir şekilde sonuçlandırdık. Öğrenci ve öğretmenlerimize hayırlı tatiller dileriz.

Ayşe Kemal İnanç İmam Hattip Ortaokulu, Ayşe Kemal inanç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Türkiye Diyanet Vakfı Konya Şubesi Kadınlar Kolu ile müşterek yapmış olduğumuz Gazze'ye Destek Çarşımıza maddi manevi desteklerini esirgemeyen veli, öğrenci, öğretmen, idareci ve tüm hayırseverlerimize müteşekkiriz.

Video için tıklayınız https://www.youtube.com/watch?v=qK_9lXo2hqc&t=25s

Okul Tanıtım Günleri kapsamında Mümine Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerini okulumuzda ağırlayarak tanıtım gerçekleştirdik.

Dönemsonu Faaliyet Haftası kapsamında "Sınıflar Bilgi Yarışında" çoşkulu bir şekilde devam ediyor.

Filistine Destek Zülme Karşı Farkındalık programlarımız kapsamında "Kudüs Bizim Neyimiz Olur" konulu etkili sunumlarından dolayı Fatma Apan hocamıza teşekkür ederiz.

Konya Meram Vaizi Mustafa Altınkerser Hocamız "Kudüs Bilinci" konulu sunumlarını gerçekleştirdiler. Hocamıza canlı etkileyici hitaplarından dolayı müteşekkiriz.

Okullar Yarışıyor Bölge Finalinde yarışan Sancak Ortaokulu, Hamidiye İmam Hatip Ortaokulu ve Prof. Dr. Esad Coşan İmam Hatip Ortaokulu öğreci-öğretmen-idarecilerini tebrik ederiz.

Mazlum kardeşlerimiz Filistin halkının yanında olduğumuzu tekrar gündem yaptığımız "Kudüs Kanayan Yaramız Yüce Davamız" programını hazırlayıp sunan Yasemin Akdağ hocamız ile emeği geçen tüm öğrenci-öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.