Duran Çetin Söyleşi ve İmza Günü yapıldı. Öğrencilerimizin etkin katılımı, hocamızın samimi sunumları ile gerçekleştirildi.

Akademik Gelişim Programı Eğitim Danışmanlığı Veli Ziyaretleri kapsamında Özlem Özparlak GÜNAY hocamızın ve Şule Nursel DUMAN hocamızın aile ziyaretleri

9/D sınıfı öğrencimiz Saliha Başmaya Karaman'da düzenlenentekvando turnuvasında Bölge İkincisi oldu. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Sancaktar Sanat Akademi Ebru Atölyemizde öğrencilerimiz verimli, eğlenceli dersler işliyorlar.

Öğrencilerimiz Deney'erek Öğreniyor

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü programı icra edildi. En genç öğretmenimiz Latife Yiğit hocamız, en kıdemli öğretmenimiz Metin Şimşek hocamız öğretmenlerimize hitap ettiler. Okul Müdürümüz Yahya AKKAYA öğretmenlik mesleğinin ulvi olduğu kadar mesuliyetleri de olduğunu vurguladı. Programda emeği geçen öğrencilerimize, Mehmet Ali Taşoluk ve Ahmet Güllü hocalarımıza teşekkür ederiz.

Kas

Kasım Ara Tatili Semineri 5. Gün Beyşehir Gezisi yapıldı. Tarih ve doğa gezimiz Yaka Manastır, Yat turu, Eşrefoğlu Camii, Tolca, Şükran Köyü gezisiyle güzel bir faaliyet oldu.

Kas

Öncüler Sınıfımda; hem madde hem de mana dünyasının öncelerinin isimlerimini sınıflarımıza verdik.

Kas

Mevlid-i Nebî Haftası Faaliyetleri kapsamında Mevlidi Nebi Sergisinde emeği geçen Rabia Mercimekçi ÇEMREK, Fatma Songül AL hocalarımıza ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

2019 11.11 günü saat:11.11 de 11. sınıf öğrencilerimizle fidan dikimi yaparak geleceğe nefes olduk.

Kas

Şiir Şuur Ezgi Programları kapsamında 'Abdurrahim Karakoç' sunumunu gerçekleştiren 10 A sınıfı öğrencilerimize ve öğretmenimiz Ali OLGUN'a müteşekkiriz.

Kas

02-08 Kasım Lösemi Haftası farkındalık oluşturma faaliyetleri yapıldı. Tüm hastalarımıza Rabbimizden şifalar dileriz.

Kas

Konya İnsan Mektebi Projesi kapsamında Prof. Dr. Serap BUYURGAN tarafından Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonunda gerçekleştirilen "Sanat Eğitiminin Rolü ve Önemi" sunumuna öğretmenlerimiz Rabia Mercimekçi ÇEMREK, Şule Nursel DUMAN ve Bahar Çuhadar YEŞİL katılım sağladılar.

Kas

MUN Birleşmiş Milletler Simülasyonu kapsamında Mahmut Sami Ramazanoğlu AİHL de yapılan programa öğrencimiz Kerime Nur Çetin Lübnan Delegasyonu olarak katıldı. Öğrencimizi gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ederiz.

Kas

Mevlid-i Nebî Haftası faaliyetleri kapsamında Fatma Songül Al hocamızın rehberliğinde "O'nu Ailesi" konulu seminer gerçekleştirildi. Hocamıza ve öğrencilerimize müteşekkiriz.