#Öğrenme Davamız# «Okulumuzda Kimya Derslerimiz Uygulamalı  İşlenir» 12. Sınıflarımız Tülay Hocayla deney yaparak öğreniyor.

Okulumuz Nuri Pakdil Okuma Akademisi Okuyan Yediler Grubu Okuma Davamız "Posta Kutusundaki Mızıka" sunumlarını gerçekleştirdiler. Danışman hocamız Sehlin Bozaklı'ya ve sevgili öğrencilerimize müteşekkiriz.

Tübitak 2204-A Sunumunu gerçekleştiren öğrencilerimiz Ebru Ertekin'e, Feriha Ferhan Kaya'ya, Tübitak Koordinatörümüz Ahmmet Güllü hocamıza teşekkür ederiz.

Okulumuz Tasarım Atölyesinin Selçuklu Belediyesi Destek Programı Projesi kapsamında "Geçmişin Işığında Geleceğimiz" isimli sergisi Selçuklu Belediyesi Nikah Salonu Sergi Alanında sergilendi. Sergimizi Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı Ali Düz, İl Mill Eğitim Müdür Yardımcımız Erkan Yakışır, Konya İl Mill Eğitim Şube Müdürü Ahmet Erdoğan, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Turan Kayacılar, SEDEP Koordinatörü Muzaffer Uğur, Ayşe Kemal İnanç İHO Müdürü  Hasan Semerci ve misafir okullarımızın öğrenci, öğretmen, idarecileri ziyaret ettiler. Sergide emeği geçen Bahar Çuhar Yeşil, Rabia Mercimekçi Çemrek, Şule Nursel Duman, Mehmet Arslan hocalarımıza, öğrencilerimize tüm okul personelimize müteşekkiriz.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Faaliyetleri kapsamında 18 Aralık Dünya Arapça Günü programı sunumu yapan öğreencilerimize, danışman öğretmenlerimiz Ahmet Göktepe ve Şükrü Güler'e teşekkür ederiz.

Nuri Pakdil Okuma Akademisi Pusula Okuma Kulübü ve Gülistan Okuma Grubu öğrencilerimiz Yusuf'un Üç Gömleği programını gerçekleştirdiler. Öğrencilerimi etkili sunumlarından dolayı tebrik ederiz.

Erkan Yavuz ve Özlem Özparlak Günay hocalarımızın yürüttüğü "Akıl ve Zeka Oyunları ile Daha Etkili Dersler" Etwinning projesi teknolojiyi keşfetmeye,  ögrencilerine yeni beceriler kazandırmaya devam ediyor. Mangala Turvamız büyük ilgiyle gerçekleştirildi. Hocalarımıza teşekkür eder dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

İlahiyat Meslekleri Sunumu

Din Öğretimi Genel Müdürümüz Nazif YILMAZ, İl Milli Eğitim Müdürümüz Seyit Ali BÜYÜK, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Erkan YAKIŞIR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Turan KAYACILAR, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Cengiz KOÇ okulumuzu ziyaret ettiler.

Konya MEM ÖDM Okul Temelli Ölçme Değerlendirme Semineri okulumuz öğretmen ve idarecilerine Konya İl Mem ÖDM birimi uzamanları Ekrem ÖZMEN ve Seyit Mehmet ÇİFTCİ tarafından gerçekleştirildi.

DOGM Faaliyetleri Akademik Gelişim Programı Kariyer Günleri ve Hasbihâl Buluşmaları kapsamında "Neden Hukuk" konulu sunumlarından dolayı Hukukçu Av. İsmail ÜRESİN'e, S.Ü Öğretim Görevlisi Beşir HAMARAT'a, İdare Mahkemesi Hâkimi Bekir BOĞA'ya teşekkür ederiz.

KONYA - Selçuklu Ayşe Kemal İnanç Kız AİHL  öğretmenlerinden Erkan Yavuz ve Özlem Özparlak Günay'ın yürüttüğü "Akıl ve Zeka Oyunları ile Daha Etkili Dersler" Etwinning projesi teknolojiyi keşfetmeye,  ögrencilerine yeni beceriler kazandırmaya devam ediyor. Canva, Voki gibi web 2 araçlarını kullanmayı öğrenen öğrenciler projeleri için afiş ve logo tasarlayarak teknolojiyi keşfetmek adına büyük adımlar attılar. Her öğrendikleri program ve bilgiyle öğrencilerin özgüvenleri daha da artarken kendini geliştiren yeni bir şeyler öğrenen sadece öğrenciler değil. Projede görev alan öğretmenler de her gün bir şey keşfederek, öğrenerek kendilerini gelistiriyorlar. Öğretmenler Ordu-Eskişehir-Nevşehir ve Konya'daki ortaklarıyla ilk vebinar toplantılarını yaptılar. Çok verimli bir toplantı gerçekleştiren proje ekibi ortak ürün değerlendirmesi yaptılar.

Üniversite Gezilerimiz kapsamında KTO Üniversitesini 12. Sınıf öğrencilerimiz ve Rehberlik Servisi Öğretmenlerimiz ile ziyaret ettik.

Kızılay Kulübü Öğrencilerimiz ve kulüp danışman öğretmeninimiz Tülay Dolaş Selçuklu Özel Eğitim Meslek Okulunu ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz özel öğrencilerimizle ortak faaliyetlere katılddılar. Çocuklarımızın ne kadar özel ve değerli olduklarını, gayretlerini gördüler. Okul idaresi ve öğretmenlerimize samimi ev sahipliklerinden dolayı müteşekkiriz.

Pusula Okumaları Aralık Ayı Buluşması Nuri Pakdil Okuma Akademisinde gerçekleştirildi.