Okul Servis İhale İlanı

İhale İlanı meb_iys_dosyalar/42/01/973661/dosyalar/2022_07/06134311_2022-2023-AKIKAIHLSERVIS-IHALE-ILANI.pdf

2022 – 2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AYŞE KEMAL İNANÇ  KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

OKUL SERVİS İHALE İLANI

İHALENİN KONUSU        :

Ayşe Kemal İnanç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden isteyenlerin adreslerinden alınarak Komisyon ve taşımacı tarafından belirlenen güzergâhlarından okula getirilmesi ve ders bitiminde de tekrar adreslerine 2022 / 2023 öğretim yılı boyunca geri götürülmek suretiyle taşımacılığının Okul Servis Araçları Yönetmeliğinin 8. maddesi ve Okul Servis Araçları Çalıştırılmasına İlişkin Usul ve Esaslar kapsamında ihale edilecektir.

İŞİN NİTELİĞİ       :

Ayşe Kemal İnanç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2022 / 2023 Eğitim Öğretim Yılları Okul Servis Aracı Tespiti işi yapılacaktır.

İŞİN YERİ                :

Konya/Selçuklu Ayşe Kemal İnanç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü

Adresi             : Sancak Mah. Ercoşkun Sk. No12 Selçuklu / KONYA

Tel No             : 0 332 255 44 60

Faks No          : ...............

Elektronik posta adresi:         :akinancaihl@gmail.com 'dir.

ŞARTNAME                        :

Şartname ve eklerinin onaylı örneği okul idaresinden 06/07/2022 – 19/07/2022 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde bedelsiz olarak temin edilebilecektir.

SERVİS ÇALIŞTIRMA İŞİ          :

Servis Çalıştırma İşi İhalesi Konya/Selçuklu Ayşe Kemal İnanç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğünde 22/07/2022 Cuma günü saat 10.30' da yapılacaktır.

Dosyalar komisyona 20/07/2022 Çarşamba günü saat 17.00' ye kadar teslim edilecektir.

İSTEKLİLERDEN ARANILAN BELGELER :

a) Tebligat için adres beyanı, irtibat için telefon numarası, varsa faks numarası ve elektronik posta adresi,

b) Gerçek kişi olması hâlinde servis çalıştırılması işinin yapıldığı yıl içinde alınmış ticaret ve / veya sanayi odası veya meslek odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

c) Tüzel kişi olması hâlinde mevzuatı gereği tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğu ticaret ve /veya sanayi odasından servis çalıştırılması işine ilişkin ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

ç)Taşımayı gerçekleştireceği taşıtların gerçek kişilerde gerçek kişiler adına, tüzel kişilikler de üçte birinin tüzel kişilik adına tescilli olduğuna ilişkin belgeler,

d) Taşıma yapacağı araçların ruhsat fotokopileri ve araç muayene raporu,

e) Tahdit ve/veya tahsis uygulanan illerde tahditli/tahsisli araç plaka belgeleri, diğer illerde ise Okul Servis Araçları Yönetmeliğinde belirtilen şartlara uygun ve gerekli izin belgeleri,

f) Taşımacının servis ve yolcu taşımacılığını gösterir NACE kodlu faaliyet belgesi,

TAŞIMACIYI TESPİT KOMİSYONU

Yahya AKKAYA

Komisyon Başkanı

Osman ARICI

Okul-Aile Birliği Başkanı

Üye

Ramazan ULEMA

Öğretmen

Üye

Sinan GÖNEN

Veli

Melike UYSAL

Veli

Not: Ayşe Kemal İnanç İHO öğrencileride İHO Okul Aile Birliği kararı ile lise taşıma grubuna mahalli şartlar gereği dahil edilmiştir.

Yayın: 06.07.2022 - Güncelleme: 20.07.2022 17:54 - Görüntülenme: 719