Bahar Şenliğimize Davetlisiniz

Prof. Dr. Bayram Dalkılıç hocamızın "Allah'ın Elçisini Kim, Neden Nasıl Yalanlardı?" kitabı 100 adet temin edildi. Öğrenci-öğretmen ve idarecilere ulaştırıldı, hocamızla kitap söyleşisi için ve yotube programı için planlama yapıldı.Rasulullah SAV'in Eğitim Yöntemi ile tüm yalanlama/karalama/engellemelere karşı geliştirdiği tebliğ ve eğitim metodları işlendi.

Kur'an Meali ezberleme yarışmasından sonra Hadis Ezberleme Yarışmamızıda yaptık. Öğrencilerimizin yoğun ilgisi ile gerçekleşen yarışmada yapılan ön elemeden sonra finale kalan öğrencilerimiz yarıştılar.Okul Müdürümüz Hasan SEMERCİ'nin selamlama konuşması ile başlayan yarışmada Öğrencilerimizin oluşturduğu koronun okuduğu ilahiler eşliğinde finalde yarışan altı öğrencimiz Hadisi Şerifleri okudular. Birinci olan öğrencimize Gram Altın 2. Olan öğrencimize 500 TL 3. olan öğrencimize 300 TL İlk on öğrencimize de 200 er TL ödül verildi. Emeği geçen öğretmenlerimize velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Okul Müdürümüz Yahya Akkaya eğitim içeriğini ve uygulamalarını izlemek ve değerlendirmek, öğretim birlikteliğini sağlamak amacıyla derslere girmekte, öğretmenler arasında tecrübe ve deneyimlerin paylaşılmasını sağlamaktadır.

Okulumuzun Meslekî Uygulama Uygulamaları Mekanları öğrencilerimizin ilgilerini uyandıracak şekilde güncellenerek tefriş edilmektedir.

Kas

Öğrenci kulüp çalışmalarımız danışman hocalarımız rehberliğinde devam etmektedir.

Kas

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Kalite Takip Sistemi faaliyetleri ve İnsan Mektebi Projesi kapsamında "Anlayarak Kavrayarak Yaşayarak Oku-yorum" "Kitaplar Seni Okusun" parolasıyla okumaya özendirici mekanlar ve etkinlikler yapmaya devam ediyoruz. Nuri Pakdil Okuma Akademisi (çalışmalar bitmek üzere) , İslami İlimler Kütüphanesi, Al Götür Oku Getir (her katta ulaşılabilir kitap) Okul Kütüphanesi ile okumaya hız kesmeden devam ediyoruz.

Ağu

•Sevgili Öğrencilerimiz, Değerli Velilerimiz; •Okulumuz Ayşe Kemal İnanç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi  ailesine katılımlarınızdan dolayı sizleri tebrik ederiz. Yeni eğitim-öğretim yılımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Okul kayıtlarınız bakanlık tarafından otomatik olarak yapılmıştır. •02-21 Ağustos tarihleri arasından okulumuza gelerek öğrenci , veli iletişim ve tanıma formunu doldurmanız gerekmektedir. Bilgilerinize sunulur.

Okul Tanıtım Filmimiz

Kadir Gecesi Programımıza Davetlisiniz. Link programa 10 dakika kala gönderilecektir.

İslam İktisadı ve Finans

Benlikten Günlüğe Kılavuzumuz için tıklayınız https://www.ourboox.com/books/gunluk-yazim-kilavuzu-5/

Medya Okur Yazarlığı

Link program öncesi paylaşılacaktır.

Kas

Genel Müdürlüğümüz Rehberlik Hizmetleri ve AR-GE daire başkanlıklarınca UNİCEF desteğiyle bilinçli internet kullanımı için her kademede öğrenci, öğretmen ve velilere yönelik e-broşürler hazırlanmıştır. Hazırlanan 12 e-Broşür içerisine Genel Müdürlüğümüzce üretilen, karekod ve link kullanılarak ulaşılabilecek 16 video ve 8 animasyon filmi eklenmiştir.

Öğrenci, öğretmen ve velilerimizin teknolojik iletişim araçlarıyla kurdukları bağı ve düzeyi olumlu etkileyecek olan broşürler aynı zamanda Bakanlığımızca okul rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin yürütülmesinde bu yıl Genel Hedef olarak belirlenen "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" hedefine kaynaklık edecektir.

2020/2021 Eğitim-Öğretim Yılında Kontenjanımız:150 TERCİH KODU: 32702