Nis

Teknosel Finallerinde okulumuzu 3 proje ile temsil ettik. Ayrıca okul tanıtım standımız yoğun ilgi gördü. Organizasonu düzenleyen Selçuklu Belediyesine, İl Milli Eğitim ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.

Nis

Selçuklu Vaizesi Esra Uzun hocamız "Kur'an-ı Kerimi Anlayarak Okumak ve Yaşamak" konulu sunumlarını yaptılar hocamıza müteşekkiriz.

Mrt

Şehrimiz İmzamız Projesi kapsamında Bizim Okulumuza güzel bir hatıra bırakan Görsel Sanatlar öğretmeni Sancaktar Sanat Akademisi yürütücüsü Pakize Topbaş hocamıza müteşekkiriz.

Konya Biilim Merkezi Gezimiz

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programını hazırlayıp etkili bir şekilde sunan Yasemin Akdağ hocamıza ve kıymeti öğrencilerimize teşekkür e

Video için tıklayınız https://www.youtube.com/watch?v=UHJ7-_pa3L0

Program için tıklayınız https://www.youtube.com/watch?v=IwqlboqIH9M

Mrt

Sancaktar Bilim Akademi öğrencilerimiz, Teknofest Okul Temsilcimiz Nihat Altundağ ve Ayşe Kemal İnanç KAİHL Sancaktar Bilim Akademi Koordinatörü Mehmet Taner KOÇ Konya Büyükşehir Belediyesi Kapsül Teknoloji Platformuna bilimsel gezi gerçekleştirdiler. Bize ev sahipliği yapan kıymetli hocalarımıza müteşekkiriz.

Mrt

Okululumuz ilk hizmete girdiği 2011 yılından beri gayretle çalışan, üç çocuğunu da okulumuzda okutup mezun eden Kıymetli Emektar Çalışanımız/Velimiz Mustafa Gök bugün itibariyle emekliye ayrıldı. Kıymetli Mustafa abimize bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı müteşekkiriz. Rabbim bundan sonraki hayatında sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü programını gerçekleştiren Sehlin Bozaklı hocamıza ve 11. sınıf öğrencilerimize müteşekkiriz.

Mrt

Ramazan ayı, ki onda Kuran, insanlara yol gösterici ve doğruyu yanlıştan ayırıcı belgeler olarak indirildi. Sizden bu ayı idrak eden, onda oruç tutsun; hasta veya yolculukta olan, tutamadığı günlerin sayısınca diğer günlerde tutsun. Allah size kolaylık ister, zorluk istemez. Bu kolaylıkları, sayıyı tamamlamanız ve size yol gösterdiğine karşılık O'nu ululamanız için meşru kılmıştır; ola ki şükredersiniz. Bakara 185

Hoş Geldin Ya Şehr-i Ramazan programını icra eden öğrencilerimize ve Rabia Mercimekci Çemrek hocamıza taşekkür ederiz.

Mrt

Mahmut Sami Ramazanoğlu AİHL tarafından organize edilen Konya Liselerarası İngilizce Münazara etkinliğinde öğrencilerimiz büyük başarı göstermişlerdir.Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi  tebrik ederiz...

Hayra vesile olan hayrı işleyen gibidir. Hadis-i Şerif

Selçuklu Belediyesi İkinci El Pazarına katılan Hayır Çarşısı Gönüllüleri öğretmen, öğrenci, idarecilerimize ve tüm çalışanlarımıza müteşekkiriz, Allah birinizi bin yapsın.

Mrt

Hedef Üniversite 2024 Kariyer Günleri kapsamında Hakim Cemile Şahin Güngör ile Avukat İsmail Üresin Hukuk Fakültesi, Hukuk alanında çalışma sahalarıı ve 28 Şubat Postmodern Darbesinin hukuksuzları üzerine etkili bir sunum gerçekleştirdik. Kıymetli misafirlerimize müteşekkiriz.

Mrt

Ensar Vakfı Konya Şubesi Başkanı Prof. Dr. Mahmut Yeşil ve Yönetim Kurulu Üyeleri okulumuzu ziyaret ettiler. Din Eğitimi üzerine isatişare toplantısı yapıldı.

Şbt

Hedef Üniversite 2024 faaliyetleri kapsamında mezunlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Hukuk Fakültesi öğrencimiz Cemile Kübra Akyüz ile Tıp Fakültesi öğrencimiz Sema Sarı öğrencilerimiz ile buluştular. Etkili sunumlarından dolayı müteşekkiriz.