Ayşe - Kemal İnanç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Sancak mah. Veysel Karani cad. Ercoşkun sok. No.12 Selçuklu/KONYA
Vizyon
Ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip bireyler yetiştiren bir kurum olmak.
Misyon
Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ’Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
Başarılar
İller arası Cumhuriyet Bayramı Judo Turnuvasında 46 kg da öğrencimiz Ahmet SAÇAN 1. olmuştur. İller arası Cumhuriyet Bayramı Judo Turnuvasında 38 kg da öğrencimiz Mahsun AYDIN 1. olmuştur. Alanya´da düzenlenen 1. Murat UZUN Kick Boks Şampiyonasında okulumuz öğrencisi Muhammet BÜYÜKKAPANCI 1. Olmuştur. İller arası Cumhuriyet Bayramı Judo Turnuvasında 60 kg da öğrencimiz Yusuf ÇELİK 1. olmuştur. Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Hüseyin Yıldız Erkek Masa Tenisi Turnuvasında öğrencimiz 11/C sınıfından Abdullah ÖNCEL 1. olmuştur. Konya İli İmam Hatip Liseleri arası hafızlık yarışmasında okulumuz 9/ K sınıfı öğrencisi Necati Ammar TURAN 2. olmuştur.
Başlama: 08.50 Bitiş : 15.30
İngilizce Arapça
Ulaşım
Sancak- Adliye Sancak dolmuşu, Tramvay Medaş durağı,59 ve 58 nolu Belediye otobüsü
Var
Sancak mah. Veysel Karani cad. Ercoşkun sok. No.12 Selçuklu/KONYA
İl merkezine uzaklık 10 km´ dir.
90 Kız öğrenci
Taban-Tavan Puan Bilgileri
9. Sınıf taban puan: 394,3 10. Sınıf taban puan: 342,9 11. Sınıf taban puan: 346,3 12. Sınıf taban puan: 370,10