Rehberlik

Nis

Kariyer günleri kapsamında Veteriner hekim Firuze Nisa Arslan konuğumuz oldu. Veterinerlik üniversiteye hayatı meslek seçimi konularında bilgilendirme yapılmıştır.

Mrt

11.Sınıf öğrencilerimiz ile Üniversite Tanıtım Fuarı'na katıldık.

Şbt

Neden Örgün Eğitime Devam Etmeliyim sunumumuzu 11. sınıflarımıza gerçekleştirdik.

Şbt

Dr Fatma canan güllü ile meslek seçimi, tıp alanı, terapi süreçleri ile ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Öğrencilerimiz ilgi ile dinleyip verimli bir Seminer olmuştur.

Şbt

Hedef Üniversite 2024 faaliyetleri kapsamında "Sınav Kaygısı ve Baş Etme Yolları" programını gerçekleştiren Rehber Öğretmenimiz Rukiye Latife Yiğit'e ve etkili sunumlarından dolayı Sayın Seher Kümüş'e teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından 10. sınıflara alan tanıtımı-tercihi tanıtımı yapıldı.

Ock

Okulumuz 12. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak Konya Büyükşehir Belediyesi  Beyşehir Atabey Gençlik Kampında Hedef Üniversite 2024 YKS Motivasyon faaliyeti gerçekleştirdik.

Ara

Hedef Üniversite 2024 Kariyer Günleri konuğumuz Mekatronik Mühendisi Aydın Yaşar öğrencilerimize bölümü ve imkanları hakkında doyurucu bilgilendirmeler yaptılar. Programı düzenleyen Rehberlik Servisimize ve hocamıza müteşekkiriz.

Ara

YKS bilgilendirme ve Kariyer Günleri kapsamında okulumuz Rehberlik Servisi tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı. Ayrıca Kariyer Günleri konuğumuz Psikolog Fatma Güllüoğlu sunum gerçekleştirdi. Hocamıza ve Rehber Öğretmenimiz Rukiye Latife Yiğit'e teşekkür ederiz.

Ekm

Hedef Üniversite 2024 Kariyer Günleri Buluşmaları kapsamında Diş Hekimi İrem Sezen konuğumuz idi. Üniversite hazırlık maratonu, Diş Hekimliği Bölümü hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdikleri için hocamıza teşekkür ederiz.

Ekm

Okul Rehberlik Ve Psikolojik Danışma Servisimizin koordinesinde 9. Sınıf Rehber Öğretmelerimiz ve 9. Sınıf ders öğretmenlerimiz velilerimizle buluştular. Verimli bir faaliyet oldu, emeği geçen herkese müteşekkiriz.

Ekm

Okulumuz 12. Sınıf öğrenci velilerine hedef 2024 ve yks tanıtımı yapılmıştır. YKS Süreci boyunca öğrencilerimize destek olmak ve süreci daha verimli geçirmek için velilerimiz ile istişare edildi.

Hedefimi Tanıyorum Üniversite Tanıtım Gezilerimiz

Mrt

Kto üniversitesinin bilim merkezinde düzenlenen dijital keşfediş konulu etkinliğine katılıp bölümler ve üniversite hakkında bilgi edinilmiştir.

Ock

Milli Savunma Üniversitesi Tanıtım Programı kapsamında Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisimiz öğretmeni Rukiye Latife Yiğit bilgilendirme yaptılar, hocamıza teşekkür ederiz.