T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / SELÇUKLU - Ayşe - Kemal İnanç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Hedef 2022

Rehberlik

Nis

Kariyer günleri kapsamında Veteriner hekim Firuze Nisa Arslan konuğumuz oldu. Veterinerlik üniversiteye hayatı meslek seçimi konularında bilgilendirme yapılmıştır.

Şbt

Hedef Üniversite 2024 faaliyetleri kapsamında mezunlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Hukuk Fakültesi öğrencimiz Cemile Kübra Akyüz ile Tıp Fakültesi öğrencimiz Sema Sarı öğrencilerimiz ile buluştular. Etkili sunumlarından dolayı müteşekkiriz.

Ock

Okulumuz 12. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak Konya Büyükşehir Belediyesi  Beyşehir Atabey Gençlik Kampında Hedef Üniversite 2024 YKS Motivasyon faaliyeti gerçekleştirdik.

Ara

Hedef Üniversite 2024 Kariyer Günleri konuğumuz Mekatronik Mühendisi Aydın Yaşar öğrencilerimize bölümü ve imkanları hakkında doyurucu bilgilendirmeler yaptılar. Programı düzenleyen Rehberlik Servisimize ve hocamıza müteşekkiriz.

Ara

YKS bilgilendirme ve Kariyer Günleri kapsamında okulumuz Rehberlik Servisi tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı. Ayrıca Kariyer Günleri konuğumuz Psikolog Fatma Güllüoğlu sunum gerçekleştirdi. Hocamıza ve Rehber Öğretmenimiz Rukiye Latife Yiğit'e teşekkür ederiz.

 

Ekm

Hedef Üniversite 2024 Kariyer Günleri Buluşmaları kapsamında Diş Hekimi İrem Sezen konuğumuz idi. Üniversite hazırlık maratonu, Diş Hekimliği Bölümü hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdikleri için hocamıza teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz 12. Sınıf öğrenci velilerine hedef 2024 ve yks tanıtımı yapılmıştır. YKS süreci boyunca öğrencilerimize destek olmak ve süreci daha verimli geçirmek için velilerimiz ile istişare edildi.

Nis

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışman Öğretmeni Rukiye Latife Yiğit hocamızın organize etttiği YKS 2022 Tayfa Motivasyon Faaliyeti etkin öğrenci-öğretmen ve idareci katılımları ile gerçekleştirildi. Hocalarımıza müteşekkiriz, sevgili öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Rukiye Latife YİĞİT tarafından öğrencilerimize yönelik "Etkili Ders Çalışma ve Motivasyon" konulu sunumlar yapılmıştır. Öğrenci Başarı Çemberi Uygulaması öğrencilerimizin kendilerini daha net görmeleri açısından uygulanmıştır.

Şbt

12. Sınıf öğrencilerimize okulumuz konferans salonunda YKS bilgilendirme semineri Okul Rehberlik Servisimiz tarafından yapılmıştır. Yks deki değişikler hakkında bilgi verilmiştir. Öğrencilerin soruları cevaplanmıştır.

Ock

Covid-19 Sürecinde Eğitim-Öğretimi Etkileyen Güncel Sorunlar hakkında öğrenci-veli-öğretmen bilinçlendirme programlarını çevrimiçi ve yüzyüze gerçekleştiren Rehber Öğretmeniz Latife Yiğit'e müteşekkiriz.

Ara

Öğrenci devam devamsızlıkları, not durumları, kazanım değerlendirme sınavları tahlilleri ile ilgili yapmış olduğumuz veli toplantımıza velilerimiz etkin bir şekilde katılmışlardır.

Ara

11.ve 12. sınıflar için planlanan "Hedefimi Tanıyorum " projesi kapsamında kariyer günlerinden sonra projenin ikinci ayağı olan üniversitede her öğrencinin istediği bölümde bir günlük misafir olması etabı 12.sınıflarda tamamlanmıştır.Projede emeği geçen Rukiye Latife Yiğit ve Rabia Mercimekci Çemrek hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

/icerikler/hedefimi-taniyorum_12267485.html

Ara

Hedef Üniversite 2022 Kahvaltıdayız motivasyon etkiğimizi gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuz öğretmenleri latife yiğit ve rabia mercimekçi çemrek nin yürütmüş olduğu hedefimi tanıyorum projesi kapsamında 12. sınıf öğrencilerimiz istedikleri bölümlerde bir gün geçirmiştir. misafir öğrenci olarak bir günlerini geçirdiklerdikleri bugünde istedikleri bölümleri yakından tanıma fırsatı bulup, kafalarındaki soruları sorup, üniversite ortamını yakından görmüşlerdir.