Kur'an Ayı Ramazanda Mukabele Okuyoruz.

Erasmus Akreditasyon Öğrenci Seçimi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Başkanlığımız, Enerji verimliliği hizmetlerinin etkinliğini ve toplumda enerji verimliliği bilincini artırmak amacıyla eğitim ve bilinçlendirme faaliyetlerini gerçekleştirmektir. Ayrıca ülkemizin enerji verimliliği amaç ve hedeflerine ulaşmak üzere gerçekleştirilmesi öngörülen iletişim faaliyetlerinin planlanmasına yönelik olarak ‘rehber niteliğinde’ “Enerji Verimliliği İletişim Planı” oluşturmak ve bu plan çerçevesinde hareket etmektedir. Kamu Spotu için tıklayınız https://enerji.gov.tr/video-liste?Etiket=6

Tem

Okul kıyafetimiz/formamız aşağıdaki resimlerde vardır. Yüz yüze eğitimde öğrencilerimiz okul formalarıyla derslere devam edeceklerdir.

İslam Medeniyeti Koridorumuz " Ecdadın İzinde Geleceğin Zirvesine" İslam Alimleri ve düşünürleri ile geleceğimize yön veriyor.

Kardeş okulumuz Ayşe Kemal İnanç İmam Hatip Ortaokulunun koordine ve organizesi ile "Şimdi Birlik Vakti" depremzede kardeşlerimize yardım kermesi düzenlendi. Okulumuz öğrencilerininde katkı ve destekleri ile hayırlı bir faaliyet yapıldı. Organizasyonun tüm gelirleri depremzede kardeşlerimize gönderildi.

Yabancı dilin öğrenilmesi de en önemli unsurlardan biri de yaparak yaşayarak öğrenmedir.Biz de okulumuzdaki lisan laboratuvarında İngilizce  dersi etkinliklerimizi uygulamalı bir şekilde gerçekleştiriyoruz.

Okulumuzun Meslekî Uygulama Uygulamaları Mekanları öğrencilerimizin ilgilerini uyandıracak şekilde güncellenerek tefriş edilmiştir. Ayrıca Selçuklu İlçe Müftülüğü ile civar Kur'an Kurslarında öğrencilerimiz vaaz-irşad prgramı uygulamaları protokolü yapılmıştır. Selçuklu Sancak Cami Kuran Kursu, Selçuklu Altınoluk Kuran Kursunda öğrencilerimiz için izin alınmış olup uygulama başlatılmıştır.

Oku O'kulum Oku-yorum

Okulumuzda 5000 kitaplık kütüphanemiz, okuma koridorumuz, okuma salonumuz ve okuma akademi birimimizde kitaba öğrencilerimiz aktif okumlar yapmaktadırlar.

Kemal Sayar'ın Merhamet kitabı hocalarımız tarafından okunup tahlili yapıldı.

Ağu

Okulumuzun 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Servis hizmeti okul taşıyıcıyı belirleme komisyonuna en iyi şartları taahhüt eden KONYA TURİZM tarafından gerçekleştirilecektir.

KONYA TURİZM: 0532 553 59 89 - 0534 716 66 76

Tem

Öncü Şahsiyetler Sokağımız ve yenilenen hali ile Ümmet Bahçemizi açıyoruz.

Bahar Şenliğimize Davetlisiniz