eTwinning Projesi Başlattık - "Akıl ve Zeka Oyunları ile Eğlenerek Öğreniyorum"

eTwinning Projesi Başlattık - "Akıl ve Zeka Oyunları ile Eğlenerek Öğreniyorum"   Ayşe Kemal İnanç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak "Akıl ve Zeka Oyunları ile Eğlenerek Öğreniyorum"  etwinnig projesine başladık.   Proje ile stratejik düşünme ve sorun çözme becerilerinin gelişmesine katkı sağlamak gibi işlevleri olan akıl ve zeka oyunlarıyla, öğrenmeyi keyifli bir hale getirmeyi amaçlıyoruz. Bunun yanı sıra çoklu zekâ kavramından hareketle, çocuktaki farklı zekâların gelişimine katkıda bulunmak ve açığa çıkarmak, okuldaki derslerinde uyumu artırmak , öğrencilerin hızlı ve doğru karar almalarını sağlamak proje hedeflerimiz arasında. Projeye katılan öğretmenimiz Hacer Yavuz ve öğrencilerine başarılar diliyoruz.

29-03-2022

Yayın: 29.03.2022 - Güncelleme: 29.03.2022 10:33 - Görüntülenme: 136